OLJA BAJRAMI IMA NOVI HIT: Pjesmu “Hajde Komandante” voljet će svi! VIDEO

1.661

Estradna umjestnica Olja Bajrami večeras je premijerno na svom officialnom youtube kanalu objavila novu pjesmu i spot koja nosi naziv “Hajde Komandante

Njena publika sa nestrpljenjem je iščekivala najavljivani spot i pjesmu koju je radila Oljina drugarica Tea Tairović. Spot je radila ekipa New Era Digital koja je već surađivala sa Oljom i za pjesmu “Mjesečar”.
Prvi utisci Oljine publike su i više nego odlični pa nije iznenađujuće što ova energična pjevačica dobiJa pozive za gostovanja, nastupe, TV emisije te trenutno važi za jednu od najtraženiju ličnost na prostrima regiona i šire.

OLJA BAJRAMI ZA NAŠ PORTAL:

Prezadovoljna sam, sretna i mnogo ponosna kako na sebe tako na cijelu ekipu koja je radila ja ovom projektu. Podigli smo sve na jedan veliki nivo pa i rezultati već sada stižu. Ovo radim za moju publiku jer oni ništa manje od mene ni ne očekuju a ja za njih živim, pjevam, postojim – kaže Olja Bajrami za naš portal. Glavna muška uloga u spotu za pjesmu “Hajde Komandante” pripala je Arminu Mujiću dok se u spotu još pojavljuju i tuzlanke Samra Rahmanović, Henna Lukavica, Arijalda Pjević, Enisa Hurić te Željka Bojanović. Pored njih u spotu možete vidjeti i grupu Black Squard.